Fika på Avenyn

Idag vaknade vi och stressade iväg mot Göteborg, där det äntligen var dags att få träffa Beatrice! Vi har pratat om att fika ihop rätt länge nu men det har varit lite sisådär att få ihop något då jag inte gladeligen slänger mig på första bästa buss med Melissa, vagn och hela faderullan mot Göteborg. Idag däremot passade det ypperligt att ta en sväng ner till Göteborg då Alija är ledig hela veckan. Det blev en fika i några timmar på Espresso House ute i solen på Avenyn. Väldigt trevligt! Roligt att få lära känna Beatrice ännu lite mer. Även skönt att ha med Alija då vi kunde hjälpas åt att underhålla Melissa som kräver lite mer nu (inget att klaga över dock. Hon är, trots olika faser och tänder på G, en nöjd tjej)

Efter fikan skulle Beatrice vidare och så även vi. Vrålhungriga som vi var åt vi thai i Nordstan innan vi åkte hemåt. Jag glömde att nämna att vi skulle hämta paket på Jollyroom men tänker att Alija kan hämta det nästa vecka efter hans jobb. Paketet innehåller den present som vi har tänkt att ge Stina, Leo och Emas dotter, på hennes 1-årskalas.

Imorgon väntar ännu en fika, men den här gången i Uddevalla på en lekplats, med Julion och Kimberly. Så det blir upp runt 9-10 imorgon för att göra oss iordning. Sedan vid 13-tiden kommer Mendi en sväng och hälsar på oss. Så med andra ord, nu är det dags att sova!

Bild från gårdagens festival på Dalaberg. Melissa blev så energisk efter musiken och dansen som var där.
Efterlängtat att sitta med en kall islatte på uteservering!
De oväntade och väldigt uppskattade presenterna!
När babo köper kläder till Melissa.

Kommentera här: