Unicorn

Längtar till Melissas 1-årsfirande nu! Känns lite stressigt med men det ska även bli så himla roligt. Vi blir strax över 80 personer som firar henne och jag är verkligen tacksam över att få hjälp av min mamma, svärmor och en av hennes systrar! Hade haft en aningen mer panik annars, haha. Sen hoppas jag Alexandra orkar och kan hjälpa mig med en del av bakningen med.
Hittills är tanken att det blir filippinskt; lumpia och ris, bosniskt; pita och sen potatis/potatisgratäng och kycklingklubbor tillagade i ugn. Jag kommer även göra kycklingpiroger. Till det blir det sallad, lite kalla såser och vitlöksbröd.
Efterrätten kommer bestå av Melissas 1-årstårta som svärmor gör, föreställande en enhörning. Även Erika kommer göra en liten tårta som passar ihop med den och sist men inte minst vill jag försöka få bakat åtminstone morotskaka, cakepops och chokladbollar! Eventuellt även kärleksmums men vi får se hur tiden ligger till.
Får se sen hur det blir med dans och musik, hade varit så roligt om vi hade bosnisk musik med den ringdans de gör! Sånt älskar jag!
Liknande den här Unicorn-tårtan är det tänkt (instagram:b_sweets19)

Kommentera här: