Hallon

Den här veckan börjar närma sig mot sitt slut och det har gått alldeles för fort! Njuter av att ha ett par extra händer här hemma med en allt mer aktiv Melissa. Snart är det dock måndag igen och Alija börjar jobba igen, men först ska vi njuta av både lördag och söndag ihop!


I torsdag blev det ingen playdate med Julion och Kimberly men vi hann åka upp till Ikea och köpa en matstol till Melissa innan Mendi och Afrim kom på besök. Det blev en heldag tillsammans och Melissa och Mendi busade så mycket med varandra, mitt hjärta smälte verkligen. Vi åt även gott på Oregano innan vi åkte lite bil och hamnade till slut på Gustafsberg och fikade på Snäckan tills vårt besök var tvungna att åka tillbaks hem till Jönköping igen. 

Idag startade vi dagen med tvätt och att äta frukost ihop (Melissa premiärsatt i sin nya matstol och hon älskade det!) innan vi åkte ner tillsammans till stan och promenerade runt där lite. Köpte dricka och fikade på Wienerkonditoriet, där jag blev positivt överraskad av att de hade en del bakverk att välja på om man går på en mjölkfri kost. Efter fikan köpte vi med oss varsin islatte från Espresso House och promenerade sedan en bit till en lekplats där vi gungade lite. Efter det skulle vi åka upp till nena och dzedo men Melissa somnade i bilen så vi passade på att åka runt lite innan vi till slut åkte dit. När vi sedan kom hem så fixade Alija sittdelen till vagnen och det verkar som att Melissa verkligen har längtat efter det! Hoppas på det bästa imorgon och att vi kan ta vår vanliga långpromenad! Nu sover hon iallafall sött här bredvid mig, efter lite hallon till kvällsmat. Hon tyckte dock det var lite i suraste laget, haha! Hon har även fått pröva att gnaga lite på kall, ekologisk gurka och det har varit en hit för hennes kliande tandkött. Åh, om dessa tänder bara kunde titta fram snart..

När vi skulle ut för att träffa Mendi och Afrim så fick Melissa ha på sig sin nya keps hon fått av sin babo.
Ut på lunch med jönköpingarna!
Matglad tjej!
Fika på Wienerkonditoriet, där Alija hittade största marängbomben!
Så här kul tycker Melissa det är att gunga.
Sittdelen med den fina och sköna inovidynan.
Smakar på hallon för första gången.
Så här gott tyckte Melissa det var med hallon, haha.

Kommentera här: