Sommaren 2018

Min födelsedag närmar sig och det slog mig att detta är första gången, på 2 år, som jag firar den och inte är gravid. Det slog mig även att denna sommaren har gått väldigt fort trots att jag inte direkt har gjort något särskilt, mer än att umgås och njuta av min familj. Vi har liksom tagit dagarna som de har kommit med en hel del fika, massa glass, besök av släkt från Bosnien, varit på Liseberg, besökt Universeum, träffat min sida av släkten, många timmar på olika lekplatser, gått på Uddevallakalset, varit på matmarknad, matat fåglar och ätit middag ihop med fina vänner (drack mitt första glass vin, visserligen alkoholfritt, men det var verkligen gott!)

På självaste födelsedagen så har jag önskat att få äta på Mr. Cake i Stockholm. Är man gammal nu? När man bara vill äta massa gott, kanske dricka något gott med. Det kanske handlar om mogenhet med, haha.
Första önskningen var dock att få vara utomlands och tanken var först att vi skulle åka till Bosnien med familjen men det blev dyrt och lite omständigt så till slut gav vi upp den idén. Kollade även på övriga ställen i Europa men konstaterade till slut att det mest smarta ekonomiska hade varit att inte åka iväg. Vi hade kunnat men så insåg vi, som de vuxna vi är haha, att det är bra att ha en buffert. Just in case.
Nu hoppas vi på en resa i höst eller kanske till och med kring nyår!
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Uppdatering

Jag är verkligen sämst på att uppdatera kontinuerligt här... ska försöka bli bättre men å andra sidan så prioriterar jag tiden med min familj och annat här hemma.
Hur som, nu befinner jag mig i sovrummet med mina tjejer som båda sover sött. A kollar lite till på tv innan även han kommer in och lägger sig med oss. Samsovningen funkar verkligen toppen för oss och jag upplever att vi alla får sova så bra det bara går tack vare den, vi känner oss trygga allihop.

Imorgon står namngivningskalas på schemat för oss. Det är Liv, Alexandra och Isacs lilla tjej som ska firas. Ser fram emot det! Liv blir för övrigt redan 6 månader imorgon, som tiden har sprungit förbi! Jag menar, denna sommaren börjar gå mot sitt slut och hösten står runt hörnet. Tycker det ska bli mysigt med höst ihop med min familj och det som väntar, förskolestart för M (vi fick en plats rätt snabbt och hon ska börja inskolning i september!) och lite egentid ihop med lillan. Det är dock en del som behöver införskaffas vad gäller bra kläder osv, men tror det åtminstone blir höstkängor och gummistövlar från Kavat. Förra året hade M Kavat och vi var verkligen nöjda! Utöver det är det fleecekläder, regnvantar, regnhatt, tumvantar, halsduk och mössa som är bra då min erfarenhet säger mig att barnen är ute en del.
Beställde en höstjacka till M från HM, får se hur den känns när den dyker upp.
M känns verkligen stor nu, kan knappt föreställa mig hur det kommer bli när hon väl har vant sig vid förskolan!
Selma utvecklas väldigt snabbt med, känns som att bebistiden snart är förbi. Hon började vända sig väldigt tidigt och nu är hon redan så stark i nacke och gör tappra försök till att ta sig framåt på mage. Skratta och prata började hon med tidigt med, för 1,5-2 månader sen, och vi märker hur hon försöker greppa saker och ting hon ser framför sig. Jag vill påstå att hon är en snäll bebis, precis som M var. Dock har vi inte riktigt fått till vagnspromenaderna men tror att hon blivit lite mer trygg nu och hon ligger mer och mer i vagnen under kortare perioder. Så ska definitivt öva på att få komma ut på mina efterlängtade promenader! Har blivit promenader i bärsele eller till och med med M i vagnen, men långt ifrån varje dag som jag egentligen hade önskat.
(null)
Min snälla Selma.
(null)
Känner sådan stolthet för dessa tjejer!