Första ordet

(null)

Idag sa Melissa sitt första ord! Jag blev så glad så jag började skratta, dels för att det lät så gulligt och dels för att det var just mamma hon sa. Den känslan är obeskrivlig! Tror allt att A blev lite avis men snart kommer hon babbla på massvis och då blir det hans tur med.

Det var iallafall ett väldigt fint avslut på en seg och regnig söndag. Var på Ikea och hjälpte Mede men sen åkte jag och M hem, vi var båda så fruktansvärt trötta så passade på att sova en stund. Välbehövligt men hade lätt kunnat fortsatt sova när hon vaknade. Åkte en snabb sväng till svärmor på kvällen och då fick de höra M säga mamma några gånger med, vilket gör att svärmor nu tror det blir en flicka till. Vi får se på ultraljudet om ungefär 5 veckor. Längtar! 

Internetshopping

Har beställt lite kläder till mig och min familj de senaste dagarna så nu väntar jag på paketen som ska komma. Jag ÄLSKAR att få paket, känslan av att hämta hem det och få öppna och njuta av att skämma bort sig och sina närmsta lite.

Till mig har jag beställt lite bra och varma kläder inför en växande mage och kallare väder. Fick även beställt en ny vinterjacka efter lite tjat från svärmor. Ser nog fram emot vinterjackan allra mest då jag fryser så mycket när det blåser på min och Melissas promenader på dagarna. Brr.. åh, jo! Får inte glömma den byxdress jag klickat hem inför Melissas 1-årskalas med. Har egentligen en klänning här hemma som jag hade tänkt att använda men kände att det kanske kan bli lite väl kallt, det är ändå mitt i vintern. Brukar dessutom vara rätt kallt i lokaler, vilket vi har hyrt då vi aldrig hade fått plats här hemma. Omkring 80 personer har tackat ja hittills..
Till A har jag klickat hem en gosig tröja och en ny mössa inför vintern.
Till M har jag köpt en klänning och en body hon kan växa i. Tiden går så fort och jag känner redan hur de kläder i storlek 74 börjar bli trånga. Tiden bara rusar!
(null)

(null)
Vi väntar även på en vagn till M. Fick sms idag ifrån leverantören som sa att vi nu kan kontakta butiken för upphämtning. Vi behöver hämta vagnen på plats, då det är en Emmaljunga Viking vi har beställt och Emmaljunga skickar inte sina vagnar. Ser så mycket fram emot att få en ny vagn till M! Den vagn vi fick av A's kusiner, en Kronan Duo, har funkat bra men tycker den är både tung och klumpig i många lägen. Den har dock varit GULDVÄRD i sämre väglag och även på vintern då det varit mycket snö. M bojkottar den vagnen nu däremot, så använder för tillfället vår resevagn, Babyjogger Vue Lite. Nöjd, men den är skranglig och inte alls käck på sämre väglag då M nästan ligger och skuttar fram och tillbaks i vagnen.
Upp till bevis nu för Emmaljungan! Håller alla mina tummar att M ska älska den och att den ska vara smidig och lätt att köra. När nästa bebis kommer så köper vi endast till ett Double Viking-chassi och en liggdel för nya bebisen. Börjar längta nu!
(null)